LUSY – пуснете слънцето във Вашия дом!

LUSY – пуснете слънцето във Вашия дом!

Липсата на слънчева светлина може да доведе до недостиг на витамин D и да предизвика сезонно ефективно разстройство. Компанията Solenica, основана от Дива Томей, излезе с ярко решение на този, а именно създаването на LUSY – интелигентна система, захранвана единствено със слънчева енергия за естествено осветление на помещенията във вашия дом или офис. LUSY проследява слънчевата светлина и я отразява навътре, за да проясни дори най-тъмните кътчета в помещението.


Според Solenica ние прекарваме 90 % от времето през целия си живот в закрити помещение, лишени от предимствата на естествената слънчева светлина. Тези, които живеят повечето време в мрачни зими или просто са по-чувствителни към липсата на слънчева светлина, страдат. LUSY, на компанията Solenica, облекчава значително липсата на слънчева светлина, като следва слънцето с помощта на специален алгоритъм, за да отразява ярката слънчева светлина в дома ви през целия ден. LUSY прави леки корекции, когато слънцето се движи, за да вкара повече слънчева светлина вътре в помещението. LUSY може да бъде поставена на закрито или открито, като за целта Solenica продават и ключалки, в случай че потребителите искат да я поставят на открито и с помощта на които устройството може лесно да бъде поставяно на различни места около или в дома.

 

LUSY е роботизиран рефлектор за слънчева светлина, който осветява всеки тъмен ъгъл във вашия дом.

LUSY се явява и зелена алтернатива освен всичко останало: потребителите могат да пестят енергия и пари чрез използването на тази естествена система за осветление, вместо лампи с газово осветление. LUSY работи единствено на слънчева енергия, без да включва употребата на кабели. Единственият път, когато потребителят трябва да включи устройството е моментът на изваждането му от кутията. Италианският дизайн , вдъхновява Solenica да създаде устройство, което не би изпъквало кой знае колко, но със сигурност ще внесе красота във вашия дом.

Прикачени файлове

Виж също

thumbnail
hover

Подаръци за всеки | Магазин Без...

Без Паника е идеалното място, от което да изберете подарък, с който не само да...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Балетна школа и продажба на балетни...

Балетна школа Финес има богат опит в обучението на млади таланти, чиито инте...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Маркови дрехи втора употреба | Магазини...

Магазини Мания са значим фактор на българския пазар за дрехи втора ръка. Те с...

  • Публикувано от bgstart

Остави коментар