LUSY – пуснете слънцето във Вашия дом!

LUSY – пуснете слънцето във Вашия дом!

Липсата на слънчева светлина може да доведе до недостиг на витамин D и да предизвика сезонно ефективно разстройство. Компанията Solenica, основана от Дива Томей, излезе с ярко решение на този, а именно създаването на LUSY – интелигентна система, захранвана единствено със слънчева енергия за естествено осветление на помещенията във вашия дом или офис. LUSY проследява слънчевата светлина и я отразява навътре, за да проясни дори най-тъмните кътчета в помещението.


Според Solenica ние прекарваме 90 % от времето през целия си живот в закрити помещение, лишени от предимствата на естествената слънчева светлина. Тези, които живеят повечето време в мрачни зими или просто са по-чувствителни към липсата на слънчева светлина, страдат. LUSY, на компанията Solenica, облекчава значително липсата на слънчева светлина, като следва слънцето с помощта на специален алгоритъм, за да отразява ярката слънчева светлина в дома ви през целия ден. LUSY прави леки корекции, когато слънцето се движи, за да вкара повече слънчева светлина вътре в помещението. LUSY може да бъде поставена на закрито или открито, като за целта Solenica продават и ключалки, в случай че потребителите искат да я поставят на открито и с помощта на които устройството може лесно да бъде поставяно на различни места около или в дома.

 

LUSY е роботизиран рефлектор за слънчева светлина, който осветява всеки тъмен ъгъл във вашия дом.

LUSY се явява и зелена алтернатива освен всичко останало: потребителите могат да пестят енергия и пари чрез използването на тази естествена система за осветление, вместо лампи с газово осветление. LUSY работи единствено на слънчева енергия, без да включва употребата на кабели. Единственият път, когато потребителят трябва да включи устройството е моментът на изваждането му от кутията. Италианският дизайн , вдъхновява Solenica да създаде устройство, което не би изпъквало кой знае колко, но със сигурност ще внесе красота във вашия дом.

Прикачени файлове

Виж също

thumbnail
hover

Маркови дрехи втора употреба | Магазини...

Магазини Мания са значим фактор на българския пазар за дрехи втора ръка. Те с...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Предимства и недостатъци на онлайн пазаруването

Онлайн пазаруването става все по-популярно напоследък. Това е така, защото и...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Хелоуин и радостта на децата –...

Тази галерия показва защо малчуганите са толкова привлечени от Хелоуин. И ка...

  • Публикувано от bgstart

Остави коментар